MiniVoice – En del av Jämjö IBK

2019-02-04

Under säsongen 2018/19 har innebandyföreningen Jämjö IBK gjort stora avtryck i sina serier, inte minst med deras herrlag. Efter lite mer än halva säsongen spelad så återfinns laget på första plats i serien, med 30 inspelade poäng på 11 matcher.

Föregående vecka uppmärksammades Jämjö IBK i media efter att vunnit i seriefinalen mot KaRo IBF, ni kan läsa reportaget i sin helhet här.

MiniVoice finns med som huvudpartner under säsongen och Ove Känngård säger så här om valet att bli partner med just Jämjö.

- Det här är första gången MiniVoice gör ett samarbete av den här typen med en sportklubb och hittills talar poängen sitt tydliga språk för framtida aktiviteter. Vi tycker det är jättekul att Jämjö IBK gjort en mycket bra säsong och nu ser vi fram mot att följa Jämjö IBK fortsatta framgångar.

Samarbetet startade den här säsongen, där MiniVoice bland annat återfinns på lagets matchtröjor. Patrik Renevall, marknadsansvarig hos Jämjö berättar om samarbetet.

- Inför den här säsongen hade vi fått in några nya spelare i laget och valde då att göra en nysatsning där vi gick ut och letade nya huvudpartners. MiniVoice var en av dem som vi startade en dialog med och där vi kunde hitta ett samarbete. Dom har betydd mycket för oss under säsongen, tack vare deras medverkan som huvudpartner så har vi inköpt ett nytt matchställ. Vi har haft ett bra samarbete och dialog, där vi är väldigt tacksamma och hoppas att MiniVoice vill fortsätta samarbetet med oss framöver.

Besök Jämjös IBK facebook eller hemsida här.

DELA INLÄGGET