MiniVoice på AFTT – 11-12 April

2019-03-14

Under den 11-12 april kommer Ove Känngård från MiniVoice finnas på plats i Mora och konferensen AFTT.

MiniVoice agerar det här året huvudsponsor och vi kommer finnas tillgängliga för att prata och visa upp våra lösningar under hela konferensen. Förutom det kommer vi även servera den numera klassiska ”ankomstkvällens pyttipanna”. Det är något vi gjort under många år och fortfarande är stolta över att få göra.

Under konferensen kommer vi håller vi ett miniseminarie med tema: ”Inga samtal kommer fram – Växeln har gått ner!”. Där vi kommer prata om hur planen ser ut på ditt företag när ni inte kan ta emot ordinarie samtal i er växel. Du är välkommen att lyssna på hur vi skulle kunna hjälpa er genom vår helt operatörsneutrala fallbackslösning, MiniVoice Premium. Vi kommer även visar upp kundexempel med menystyrning och schemalagd telefonjour i svarsgrupper.

Varmt välkommen förbi!

DELA INLÄGGET