THE VOICE OF COMMUNICATION

 

Enkelhet och flexibilitet är vad vi tror och eftersträvar. MiniVoice fungerar neutralt gentemot växel, abonnemang och operatör. Ni ansluter själva era telefoner till en direkt användning.

Ni betalar för den kapacitet ni har valt och inte för antalet användare. Det blir enkelt, flexibelt och smidigt! Välkomna till oss.

Bakgrund

MiniVoice ägs och drivs av Pre Greeting AB, ett svenskt och privatägt bolag med säte i Älvsjö.

Företaget grundades 2007 och har ett välorganiserat och engagerat team med stor erfarenhet av telefonitjänster. Våra kunder beskriver MiniVoice som en lättnavigerad lösning, där dom uppskattar vår professionella support. Vi har även en driftsäkerhet över det vanliga. Vårt tjänsteutbud utvecklas kontinuerligt, detta i nära samarbete med våra kunder. Tjänsten används för en trygg samtalsdistribution till affärskritisk funktioner för alla verksamheter.

VISION

Vår vision är att vara förstahandsvalet av smarta telefonitjänster. Vi vill inspirera till en effektivitet i affärslivet med fokus på affärs- och beredskapskritiska lösningar.

– Våra automatiserade telefonitjänster hanterar samtal och SMS till företag och organisationers växel- och gruppnummer med högsta driftsäkerhet och användarvänlighet.

Vi gör arbetsdagen lite lättare och mer effektiv, helt enkelt.

SERVICE

Vi finns här för dig hela vägen.

Kom igång snabbt. Vi är med och hjälper till där ni behöver ett stöd för att komma igång snabbt. Vi erbjuder ett förberedande arbete med manusförslag, val av röstaktör samt svarsgruppernas konfigurering. Därefter står vår support tillgänglig för administratörs- och användarstöd. Supporten finns tillgänglig helgfria vardagar från 07:30 till 18:00. Med ett utökat supportavtal finns vår support även tillgänglig enligt överenskommelser.